maketi, katalogi, web baneri u.c. produktu un pakalpojumu Uzzini vairāk Reklāmas materiāli Etiķetes / uzlīmes Iepakojuma
dizains
Apskatīt
Grafiskais dizains/Vektorzīmējumi Ilustrācijas Apskatīt Zīmējumi produktu vizualizācijām, ikonu izstrāde,
efektīvi elementi prezentācijām ...

Mēs radām

Logo un zīmols

Mēs iedzīvināsim un izcelsim Jūsu tēlu un parādīsim pasaulei.
Logotips, uzņēmuma stils, krāsas, fonti, vizītkartes, komplimentu kartes, veidlapas, aploksnes

Produktu dizains

Ja ir nepieciešams iepakojums – uzlīme, apdruka vai kartona kaste, pamanāms, bet gaumīgs noformējums ir tas, ko varam radīt Dizaina Brīvzonā. Drukas maketi, svītru/ QR kodi, vizualizācija.

Ilustrācijas

Trendīgas ilustrācijas ar krāsu pārejām un smalkiem zīmējumiem vai multenīgi produktu varoņi? Prezentācijām un uzskates līdzekļiem tiek radītas spilgtas ikonas un viegli uztveramas infogrammas.

Reklāmas materiāli

Reklāmas materiāli ir ne tikai  skrejlapas, bukleti un katalogi, tie ir arī  informatīvi materiāli, PPT prezentācijas, plakāti, baneri, izkārtnes, stendi, vobleri, brošūras, uzlīmes, bukleti, dāvanu kartes un maisiņi.

Digitālie materiāli

Lielākā daļa mūsu pircēju uzturas digitālajā vidē – sociālajos tīklos, ziņu portālos un meklētājos.  Statiski vai animēti baneri, eparaksts, web maketi, slaideri un  attēlu apstrāde webam.

Mājaslapu izstrāde

Vēljoprojām patērētājs meklē un izmanto lēmuma pieņemšanai arī uzņēmuma mājas lapu. Varam radīt gan vienkāršas portfolio tipa vietnes, gan arī ziņu portālus, internetveikalus un apjomīgas datu bāzes.

Mūsu klienti

Projekti / Portfolio

10 gadu laikā esam strādājuši ar ļoti dažādiem projektiem. Mūsu partneri ir starptautisku uzņēmumu pārstāvniecības, Start-up kompānijas un biozemnieki Latvijā, uzņēmēji Ķīnā, Anglijā, Igaunijā, Norvēģijā. Lieli, ar stingrām dizaina vadlīnijām un mazāki ar vēl neskaidrām idejām, kas gaida to materializēšanos, un katrs no tiem ir īpašs.

Meklējat Savu Grafisko Dizaineri?

Uzrakstiet mums, iepazīsimies.

Raksti un aktualitātes

WordPress iespējas un ieguvumi

  • By Zaiga
  • on Feb 08, 2024
WordPress ir pievilcīgs uzņēmējam, jo darbojoties ar dizaina sagatavēm, ir iespēja gūt priekšstatu gan par satura izkārtojumu gan vizuālo izskatu.
Lasīt vairāk

Logo izveide – jautājumi klientam

  • By Annija Goldberga
  • on Mai 19, 2020
Logotipa izstrāde ir aizraujošs process kā klientam tā arī dizainerim – atrast īsto simbolu, krāsu paleti un fontu, kas raksturos...
Lasīt vairāk

Bukleti – dizains un saturs

  • By Annija Goldberga
  • on Mar 03, 2020
Kā izvēlēties krāsu paleti, veidot dizainu, kādas ilustrācijas lietot un cik daudz satura ievietot - pirms ķeraties pie ...
Lasīt vairāk

Sadarbība

Sadarbības un komunikācijas formas ir dažādas. Mēs varam tikties klātienē un runāt par darba uzdevumu, bet grūtības nerada arī komunikācija Skaipā, Whatsupā vai epastos.

Atkarībā no darba apjoma un regularitātes, ir iespējams vienoties par regulāru, bet izdevīgu ikmēneša maksājumu, kas iekļauj noteiktu darba apjomu. Protams, pastāvīgiem sadarbības partneriem ir prioritāra pieeja un zemākas izmaksas.

Ir iespējams izstrādāt sagataves, kuras klients var papildināt un mainīt, ja materiālu specifika ir nelielas, bet regulāras satura izmaiņas.

Ātrai un veiksmīgai saziņai

Tālrunis

22058058

WhatsApp

22058058

Skype